科目情報
Food and Nutrition
Food and Nutrition
Food and Nutrition
食品と栄養
講義(英語)
Nutrition forms the focus of many health initiatives. Reducing the burden of poor nutrition has the potential to produce major change in the health status of Australians. This introductory unit provides you with foundation skills and knowledge of food and nutrition systems, food constituents, energy balance, changing nutritional requirements throughout the life course, and the application of dietary assessment methodologies and food selection guides to maintain and improve health at the individual and population level. In this unit you will develop your skills to critique common food fads and myths in nutrition, as well as introductory skills in reflection and foundations for inter-professional practice. The skills in searching and appraising scientific literature, which are introduced in this unit, are critical to establishing your academic writing and research literacy skills to the expected tertiary level. XNB151 Food and Nutrition
栄養は多くの健康への取り組みの焦点となっています。 栄養不良による負担を軽減することは、オーストラリア人の健康状態に大きな変化をもたらす可能性があります。 この入門単元では、食品と栄養システム、食品成分、エネルギーバランス、ライフコース全体を通じて変化する栄養要件、および個人の健康を維持および改善するための食事評価方法論と食品選択ガイドの適用に関する基礎スキルと知識を提供します。 人口レベル。 この単元では、一般的な食品の流行や栄養学の通説を批判するスキルを身につけるだけでなく、専門家間の実践のための考察や基礎に関する初歩的なスキルも養います。 この単元で紹介される科学文献の検索と評価のスキルは、学術論文の執筆と研究リテラシーのスキルを高等教育レベルに到達するために確立するために非常に重要です。
留学生用科目