科目情報
Dining Service and Etiquette
Dining Service and Etiquette
Dining Service and Etiquette
ダイニングサービス&エチケット
講義(英語)
This course aims to familiarize students with service and dining skills needed in a dining room, and in other hospitality sites. Areas to be covered include service techniques for food and beverage including French, Russian, Butler, and American. Also what should a server know and what should a diner expect? Topics included are table setting, personal dining ettiquette and business social skills.
このコースは、ダイニングルームやその他のホスピタリティの現場で必要とされるサービスや食事の技術に慣れることを目的とする。フランス料理、ロシア料理、バトラー料理、アメリカ料理など、料理と飲み物のサービス技術について学びます。また、サーバーは何を知っておくべきなのか、食事客は何を期待すべきなのか。テーブルセッティング、個人的な食事のマナー、ビジネスにおける社交スキルも含まれる。
Hotel Rest & Tourism programに所属している学生向け