科目情報
Tourism, Hospitality & Event Management
Tourism, Hospitality & Event Management
Tourism, Hospitality & Event Management
観光、ホスピタリティ、イベント管理
講義(英語)
This course covers the basic concepts and foundations of global tourism; the motives and personal values of tourism; the economic, socio-cultural and environmental impacts of travel and tourism; and the tourism industry service delivery system. The course further includes a strong international perspective that is designed to be a foundations course for future professionals in the travel, tourism, hospitality, and event planning industries. CLASS POINTS: Exam I 100 points Exam II 100 points Exam III 100 points Final Exam / Presentations 25 points Map Activities 10 points Class Participation / Citizenship 10 points Online Activities / Pop quizzes 10 points each
THEM+2100+-+Course+SYLLABUS+-+FALL+2024.pdf
グローバルツーリズムの基本的な概念と基礎、観光の動機と個人的な価値、旅行と観光の経済的、社会文化的、環境的影響、観光産業サービス提供システムについて学ぶ。 評価の点数 ・テスト1 100点 ・テスト2 100点 ・テスト3 100点 ・最終テストとプレゼンテーション 25点 ・マップアクティビティ 10点 ・参加態度 10点 ・クイズ 各10点
特に指定なし