科目情報
HOST 100 Introduction To Hospitality & Tourism
HOST 100 Introduction To Hospitality & Tourism
HOST 100 Introduction To Hospitality & Tourism
イントロダクション・ホスピタリティ&ツアリズム
講義(英語)
Hospitality and Tourism (HOST) is the world's largest industry and features the highest number of entrepreneurs in the USA and the world. This is an introductory course from the perspective of the emphasis areas of hospitality and tourism (e.g. lodging, food, cruise lines, airlines, destination management organizations) that exist as the foundational entities of hospitality and tourism operations. The course explores the aforementioned aspects of hospitality/tourism and provides information on the nature, scope, and significance at the local, regional, and international levels. The course introduces management issues specific to hospitality and tourism operations. Finally, the course provides an overview of business and management in collegiate settings.
ホスピタリティ・ツーリズム(HOST)は、世界最大の産業であり、米国および世界で最も起業家数が多いのが特徴である。このコースは、ホスピタリティ・ツーリズムの重点分野(宿泊、食事、クルーズライン、航空会社、デスティネーション・マネジメント組織など)を基礎的な観点から学ぶ入門コースである。このコースでは、前述のホスピタリティ/ツーリズムの側面を探求し、地域、地方、国際レベルでの性質、範囲、意義に関する情報を提供する。このコースでは、ホスピタリティ・ツーリズム業務に特有の経営上の問題を紹介する。最後に、このコースは大学におけるビジネスとマネジメントの概要を提供する。
Hospitality and Tourism Management degree